TVRTKO ... túl minden határon ...

Egy lebilincselően izgalmas este a Föld körül Vujity Tvrtko-val. Az év motivációs előadása rengeteg nevetéssel, még több kalanddal és a legyőzhetetlen erővel. Egy este, amit soha nem fog elfelejteni! Egy este, ami felemel és sokkal erősebbé tesz!

Jegyek elővételben: 2.000-Ft, az előadás napján 2.300-Ft.

ULTRA - filmbemutató és közönségtalálkozó

A kreatív dokumentumfilm a híres 246 km hosszú futóverseny, a Spartathlon öt résztvevőjét mutatja be: az ő személyes drámáikat a versenyen és azon túl. Rávilágít egyéni motivációikra, amiért elindulnak és amiért végig akarják futni a 36 órás szintidejű, exrém versenyt. A verseny egy 1200 m-es hegyet is tartalmazó útvonala Athéntól Spártáig hullámzik.

ÁLOM HAVA - filmbemutató és közönségtalálkozó

1690 Álom havában /december/ pár rongyos ember vánszorog a síkságon. A török dúlásban kiürült Bácska pusztaságán bujdosók érkeznek a romjaiban is monumentális Aracsi Pusztatemplom falai közé. A török fogságból szabadult három figura rég vesztett otthonát és helyét keresné. Táltosokkal és szent királyaink szellemével találkozva sem sikerül „új boltozatot” emelni maguk fölé. Miből lesz új közösség a pusztulat után?

Oldalak