Mai műsor

< 2017. junius 23. - péntek >

heti áttekintő

Jelenlegi hely

Rendezvények

Egy lebilincselően izgalmas este a Föld körül Vujity Tvrtko-val. Az év motivációs előadása rengeteg nevetéssel, még több kalanddal és a legyőzhetetlen erővel. Egy este, amit soha nem fog elfelejteni! Egy este, ami felemel és sokkal erősebbé tesz!

Jegyek elővételben: 2.000-Ft, az előadás napján 2.300-Ft.


Puskin klasszikusa Moszkva legnépszerűbb színháza, a Vahtangov Színház produkciójában kel életre a színpadon és a mozivásznakon a színház művészeti vezetője, Rimas Tuminas új felfogású rendezésében.


A beszélgetés résztvevői: Hubai Gergely filmszakújságíró és Bokor Balázs, a Magyar Hollywood Tanács elnöke;

Böszörményi Zsuzsa, Oscar-díjas ( 1991-ben készített vizsgafilmje, az Egyszer volt, hol nem volt… elnyerte a legjobb filmnek járó diák Oscar-díjat) - Az Egyszer volt, hol nem volt c. film vetítése

Fiatal magyar filmesek a pálya kezdetén - beszélgetés Borbás Edinával, Pannoniay Boglárkával, Olma Frigyessel, Gábor Andrással.


Ha meghallanád Isten szavát, titokban akarnád tartani? Történelmi dráma Loyolai Szent Ignácnak, a jezsuita rend alapítójának visszaemlékezései alapján. Egy katona története, egy erőszakos, bűnös emberé, aki miközben megpróbált a fény felé fordulni, rákényszerült arra, hogy egészen a legvégsőkig, a halál küszöbéig elmenve megküzdjön belső démonaival.


Személyes hangvételű koncertfilm, amelyben a világhírű tenor operacsillag, Jonas Kaufmann rója le tiszteletét az olasz kultúra előtt – a színpadon és azon kívül egyaránt.