Mai műsor

< 2017. junius 23. - péntek >

heti áttekintő

Jelenlegi hely

Balázs Béla terem

A FILMES KARRIER KEZDETE

A beszélgetés résztvevői: Hubai Gergely filmszakújságíró és Bokor Balázs, a Magyar Hollywood Tanács elnöke;

Böszörményi Zsuzsa, Oscar-díjas ( 1991-ben készített vizsgafilmje, az Egyszer volt, hol nem volt… elnyerte a legjobb filmnek járó diák Oscar-díjat) - Az Egyszer volt, hol nem volt c. film vetítése

Fiatal magyar filmesek a pálya kezdetén - beszélgetés Borbás Edinával, Pannoniay Boglárkával, Olma Frigyessel, Gábor Andrással.

Ignác

Ha meghallanád Isten szavát, titokban akarnád tartani? Történelmi dráma Loyolai Szent Ignácnak, a jezsuita rend alapítójának visszaemlékezései alapján. Egy katona története, egy erőszakos, bűnös emberé, aki miközben megpróbált a fény felé fordulni, rákényszerült arra, hogy egészen a legvégsőkig, a halál küszöbéig elmenve megküzdjön belső démonaival.

Mérgezett egér

A zenekritikus Georg elveszíti állását a patinás bécsi napilapnál. Felesége, a nálánal jóval fiatalabb Johanna pont nemrég jelentette be, hogy gyereket szeretne, ezért Georg nem meri neki elmondani, mi történt. Ehelyett bosszúhadjáratra indul egykori főnöke ellen, és egykori, évtizedek után újra felbukkanó iskolatársával belekezd egy lerobbant hullámvasút felújításába.

Oldalak