Mai műsor

< 2017. junius 23. - péntek >

heti áttekintő

Jelenlegi hely

Csőke József terem

Kisvárosi gyilkosok

A film története szerint két kereskedő, Ib és Edward már nagyon unják unalmas életüket és sivár házasságukat. Mindketten egy szebb életről álmodoznak, pénzről és egy gyönyörű luxus nászútról. Egy nagyobb veszekedés után a két férfi felbérel egy orosz bérgyilkost, hogy végezzen a feleségekkel. A helyzet azonban az, hogy a két fickó meglehetősen alábecsülte az asszonyokat.... Ib és Edward menekülni kényszerül, és ezzel kezdetét veszi abszurd kalandjuk.

Gru 3.

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.

Transformers: Az utolsó lovag

AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. A emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager, Űrdongó, egy angol Lord és egy oxfordi professzor.

Oldalak