Napjaink legnagyobb tenor világsztárja, Jonas Kaufmann visszatér a keringő és az operett városába – ahol gyermekkorában a nyarakat töltötte -, hogy személyesen rója le tiszteletét a pezsgő kulturális életéről ismert Bécs előtt.

A patinás Wiener Konzerthaus-ban 2019 októberében rögzített gálakoncerten olyan ismert zeneszerzők örökzöld dallamai csendülnek fel, mint Lehár Ferenc, Kálmán Imre, Johann Strauss, valamint számos további, Bécs városa által inspirált klasszikus zenemű és hagyományos osztrák dal.
Kaufmann a nagy sikerű “Az én Itáliám” koncertfilm után ismét Jochen Rieder karmesterrel Prágai Filharmonikusokkal működött együtt, a koncerten partnere a nemzetközileg elismert szoprán, Rachel Willis-Sørensen.

A teljes hosszában rögzített koncertet Kaufmann bécsi sétáinak felvételei egészíti ki, mely során a tenor csillag meglátogatja az osztrák főváros ikonikus helyszíneit, a Grinzing legendás fogadóit, Práter és a Wiener Zentralfriedhof bécsi központi temetőjét, ahol zenei világ számos híressége is nyugszik.

Jegyárak:teljes árú jegy 2.300,-Ft, diák-, nyugdíjas jegy 2.000,-Ft