AZ ÉN BÉCSEM

2020. augusztus 16. 17:00

Napjaink egyik legnagyobb tenor világsztárja, Jonas Kaufmann visszatér a keringő és az operett városába. A patinás Wiener Konzerthaus-ban 2019 októberében, teljes hosszában rögzített gálakoncerten olyan ismert zeneszerzők örökzöld dallamai csendülnek fel, mint Lehár Ferenc, Kálmán Imre, Johann Strauss, valamint számos további, Bécs városa által inspirált klasszikus zenemű és hagyományos osztrák dal. A koncertfelvételt Kaufmann bécsi sétáinak felvételei egészítik ki.

Bővebb információért katt ide!

Új látványosságok

Július 17-én nyitott a Filmkiállítás és a VR Room

A kiállítás a Mozi történetét és a mozgókép fejlődését kíséri végig a némafilmtől a 3D-s virtuális valóságig. Csak itt látható az a VR film, amelyben a szegedi születésű, Oscar-díjas Zsigmond Vilmos életébe nyerhetünk betekintést 360 fokban.

Kapd fel a szemüvegünket a VR Roomban és járd be a világot, nézz be egy Mozart- mű koncertjére vagy csöppenj bele egy cuki animációs történetbe! Hagyd a PC-s és mobiltelefonos játékokat, bújj bele Pókember bőrébe és irány a New York-i felhőkarcolók teteje!

Traccs a belvárosi moziban

Szeged új beszélgetős műsora

A Traccs vendégei sikeres és példaértékű emberek, akikkel a házigazda spontán beszélget a színpadon. Így az esték bőven tartogatnak meglepő fordulatokat, nem várt kérdéseket és válaszokat!

Színes, improvizatív esték, ahol nincs más teendőnk, mint hátradőlni, kikapcsolódni.

A járványhelyzet miatt több teltházas Traccs előadás is elmaradt, de már megvannak az új időpontok!

Az műsor megtekintéséhez kattints ide!