VR GAME / CINEMA
 

Felejts el mindent, amit a hagyományos moziról gondoltál! Egyedülálló virtuális valóság-élménnyel várunk: 360 fokban nézz körül több VR szolgáltató mozifilmjeiben! Olyan, mintha valóban ott lennél! Járd be a világot, nézz be egy Mozart mű koncertjére vagy csöppenj bele egy cuki animációs történetbe! Repülhetsz Charlize Theronnal, Michael Fassbenderrel vagy Rooney Marával, tesztelhetsz versenyautókat, még a világűrben is körülnézhetsz. Közel 100 VR film közül válogathatsz!

Ha te is imádod a számítógépes játékokat, akkor ezt neked találtuk ki: a vadiúj VR Game Room mindent lepipál, amivel valaha találkoztál. Hagyd a konzolokat, a PC-s és mobiltelefonos játékokat, kapd fel VR szemüvegünket, bújj bele Pókember bőrébe és irány a New York-i felhőkarcolók teteje!

 

Kérjük, érkezz a foglalt időpontod előtt 15 perccel!

 

Ők már kipróbálták


Már régóta kísérleteznek olyan eszközökkel, amelyek tökéletes térélményt nyújtanak. Úgy érzem, sikerült. Elképesztő!

Vencel, 19 éves


Fogalmam sem volt, mire számítsak, de annyira tetszett, több óra is simán elrepült vele! Alig várom, hogy újra kipróbálhassam!

Bernát, 17 éves

 

VR Game Station 1.

 

Utazz hullámvasúton az Epic Roller Coasterben, teljesíts különböző küldetéseket a The Lab-ben, fess 3D-ben a Tilt Brush-ban, küzdj egy robottal Pókemberként a Spider-Man: Far from Home-ban, a lehetőségeidnek csak a fantázia szab határt.

 

VR Game Station 2.

 

Ragadj jedikardot és a zene ritmusára hatástalanítsd a feléd repülő tárgyakat a Beat Saber-ben, komponálj zenét és add elő a saját magad alkotta térben az Exában, küzdj egy robottal Pókemberként a Spider-Man: Far from Home-ban, teljesíts különböző küldetéseket a The Lab-ben vagy járd be a világot a Google Earth VR-ben.

 

VR Cinema Station 1. - HTC Vive Pro

 

Fedezd fel az univerzum határtalan szépségét, relaxálj Írország gyönyörű tájain, lépj ki a világűrbe, vegyél részt egy lélegzetelállító művészeti projektben vagy csöppenj bele egy különleges táncelőadásba! Kipróbálhatod magad titkos ügynökként, megmentheted a világot, részese lehetsz egy kedves animációnak.

 

VR Cinema Station 2. - HTC Vive Pro

 

Részt vehetsz egy északi vadász misztikus kalandjában, belebújhatsz a Földet kolonizáló (!) nyuszika bőrébe a Madagaszkár alkotóinak filmjében, kiszabadulhatsz robotként egy óriási szeméttelepről, körbe utazhatsz egy animált VR országot, kijuthatsz a bolygók közé, vár rád egy elveszett lelkek közötti spirituális utazás, megkezdheted jeditréningedet a Tatuinon R2D2-val.

 

Sikeres foglalás!

A foglalás sikeresen megtörtént. A visszaigazoló e-mail-t hamarosan megkapod.

Kérjük, érkezz a foglalt időpontod előtt 15 perccel!

[bezár]
Foglalj most! Válassz ki egy napot!