A BELVÁROSI MOZI ELEKTRONIKUS AJÁNDÉKUTALVÁNYAINAK VÁSÁRLÁSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI

A BELVÁROSI MOZI HÁZIRENDJÉNEK 1. SZÁMÚ MELLÉKLETE

 1. FOGALOM MEGHATÁROZÁSOK
  1. Az Elektronikus ajándékutalvány kibocsájtója: Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft., mint a Belvárosi Mozi üzemeltetője, székhelye: 6721 Szeged, Felső Tisza-part 2., adószáma: 18457627-2-06, cégjegyzékszáma: 06-09-011601, nyilvántartja a Szegedi Törvényszék Cégbírósága.
  2. Elektronikus Ajándékutalvány: a Belvárosi Mozi weboldalán megvásárolható ajándékutalvány, amelynek ellenértékét is elektronikusan egyenlíti ki a vásárló. Az Ajándékutalvány belépőjegyre váltható a beváltási feltételeknek megfelelően (mozijegy/VR Room belépőjegy/Filmes Élménytár belépőjegy).
  3. Felhasználó: az Elektronikus Ajándékutalvány tulajdonosa.
  4. Mozijegy: a Belvárosi Mozi (6720 Szeged, Vaszy Viktor tér 3.) filmvetítésein való részvétel jogait igazoló dokumentum.
  5. VR Belépőjegy: a VR Room játék- vagy mozi-állomásainak (Game vagy Cinema Station) használati jogait igazoló dokumentum.
  6. Filmes Élménytár belépőjegy: a Mozitörténeti Kiállításra és a Filmes Élménytárba való belépést igazoló dokumentum.
  7. Weboldal: www.belvarosimozi.hu
 2. ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  1. Az Elektronikus Ajándékutalvány megvásárlásával és használatával a Felhasználója kijelenti, hogy elolvasta e dokumentumban foglalt szabályokat, megértette a szövegét, s elfogadja tartalmát.
  2. Az Elektronikus Ajándékutalvány a belvarosimozi.hu oldalon keresztül vásárolható meg és később váltható be a mozi jegypénztárában történő jegyvásárlásnál.
  3. A mozijegy/belépőjegy nem váltható vissza Elektronikus Ajándékutalvánnyá.
  4. Az Elektronikus Ajándékutalvány a rajta található kód alapján váltható be. Különösen ügyeljen arra, hogy az azonosító kódot ne ossza meg mással. Abban az esetben, ha az azonosító szám sérült, megrongálódott vagy már felhasználásra került, akkor az Elektronikus Ajándékutalványt nem áll módunkban elfogadni, vagy értékét visszajuttatni.
  5. Az Elektronikus Ajándékutalványt csak a rajta szereplő érvényességi időn belül lehet felhasználni, lejárt érvényességet meghosszabbítani, vagy a lejárt Ajándékutalvány értékét visszatéríteni nem áll módunkban.
  6. Az Elektronikus Ajándékutalvány beváltása az aktuális műsorkínálat függvényében történik, az aktuális műsorról a felhasználó a Weboldalunkon tájékozódhat.
 3. AZ ELEKTRONIKUS AJÁNDÉKUTALVÁNY MEGVÁSÁRLÁSÁNAK ÉS FELHASZNÁLÁSÁNAK FELTÉTELEI:
  1. a.) Az Elektronikus Ajándékutalvány a belvarosimozi.hu oldalon vásárolható meg.
  2. Elektronikus Ajándékutalvány 1000-Ft, 2000-Ft és 5000-Ft értékben vásárolható.
  3. Az Elektronikus Ajándékutalvány a rajta szereplő érvényességi idő lejárta előtt használható fel.
  4. Az Elektronikus Ajándékutalványokat nem áll módunkban vissza- vagy készpénzre váltani, vagy érvényességüket meghosszabbítani.
  5. Az Elektronikus Ajándékutalvány vásárlójának joga van azt egy harmadik személy részére ingyenesen átruházni, de nem jogosult az Elektronikus Ajándékutalvány továbbértékesítésére.
  6. Az Elektronikus Ajándékutalvány egy harmadik félnek történő átadásakor a tulajdonosa köteles tájékoztatni a későbbi Felhasználót a jelen szabályzatban meghatározott Elektronikus Ajándékutalvány használatának feltételeiről.
  7. A Belvárosi Mozi/ Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. nem vonható felelősségre azért, ha az Elektronikus Ajándékutalvány tulajdonosa elmulasztja a tájékozódást a felhasználási feltételekről
  8. Elektronikus Ajándékutalvány beváltás személyes vásárlás esetén: Az Elektronikus ajándékutalványt a Belvárosi Mozi pénztárában válthatják be mozijegyre/belépőjegyre az aktuális műsorkínálat függvényében.
  9. Az Elektronikus Ajándékutalvány beváltható a rajta feltüntetett értékben
   • bármely saját szervezésű filmvetítésre
   • a Mozitörténeti Kiállítás és Filmes Élménytár megtekintésére
   • VR Room bármely Game vagy Cinema állomására. (Előzetes időpont és Station foglalás ajánlott!)
  10. Az Utalvány értékénél alacsonyabb jegyár esetén értékéből vissza nem térítünk, magasabb jegyár esetén az Elektronikus Ajándékutalvány értéke kiegészíthető készpénzzel vagy bankkártyás fizetéssel.