A 2020. október 17-re tervezett SÜSÜ, A SÁRKÁNY KALANDJAI c. mesejáték - a járványhelyzet miatt - új időpontban kerül megrendezésre, 2021. április 17-én, szombaton 10.30-tól.

A már megvásárolt jegyek a tavaszi előadásra automatikusan érvényesek. Amennyiben nem megfelelő az új időpont, lehetőséget biztosítunk a jegy visszaváltására.

Kérjük, jegyvisszaváltási igényüket, az alábbi linken található táblázat  https://cutt.ly/4fVHLWT  (letötöltése és kitöltése utáni) visszaküldésével jelezzék felénk a belvmozi.penztar@gmail.com   e-mail címen. 

A jegyvisszaváltás időszaka 2020.09.25 - 2020.10.17 éjfél.

Függetlenül attól, hogy milyen módon vásárolták a jegyeiket, így mind az online, mind a helyben vásárolt jegyek visszatérítési igényét ezen a módon tudjuk elfogadni.

A jegyek értékének visszatérítésére, pénzügyi rendezésére 2020. október 19-től kezdődően kerül sor.

Visszatérítés módjai:

  • Az online bankkártyával történt vásárlás esetén, a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül arra a bankszámlaszámra térítjük vissza a jegy(ek) értékét, amelyről az eredeti tranzakció történt.
  • A Belvárosi mozijegypénztárában OTP SZÉP, MKB SZÉP- és K&H SZÉP-kártyával történt vásárlás esetén a SZÉP kártya szolgáltató rendszerén keresztül térítjük vissza a jegy(ek) ellenértékét. A Szolgáltató a vásárláskor használt SZÉP kártyához tartozó alszámlára téríti vissza a jegy(ek) ellenértékét. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.
  • Az Belvárosi moziban személyesen készpénzzel vagy bankkártyával vásárolt jegyek esetén, a jegy(ek) ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.

Csak a 2020. 09. 25 – 2020. 10. 17. éjfél között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő. A megadott határidő után nem áll módunkban a jegy(ek) értékének megtérítése. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!