A 2020. október 17.-re tervezett

Süsü, a sárkány kalandjai c. mesejáték

új időpontban kerül megrendezésre:

2021. április 17., szombat, 10:30

A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek, akiknek nem felel meg az új időpont, lehetőséget biztosítunk arra, hogy visszaválthassák jegyeiket.

Jegyvisszaváltási igényüket kérjük, a belvmozi.penztar@gmail.com e-mail címre legyenek szívesek az alábbi linken található táblázat (letötöltés és kitöltés után) visszaküldésével jelezni felénk: https://cutt.ly/4fVHLWT

2020.09.25-2020.10.17 éjfélig.

Függetlenül attól, hogy milyen módon vásárolták a jegyeiket, így mind az online, mind a helyben vásárolt jegyek visszatérítési igényét ezen a módon tudjuk elfogadni.

A jegyek értékének visszatérítésére, pénzügyi rendezésére 2020. október 19-től kezdődően kerül sor.

Visszatérítés módjai:

  • Az online bankkártyával történt vásárlás esetén, a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül arra a bankszámlaszámra térítjük vissza a jegy(ek) értékét, amelyről az eredeti tranzakció történt.
  • A Belvárosi mozijegypénztárában OTP SZÉP, MKB SZÉP- és K&H SZÉP-kártyával történt vásárlás esetén a SZÉP kártya szolgáltató rendszerén keresztül térítjük vissza a jegy(ek) ellenértékét. A Szolgáltató a vásárláskor használt SZÉP kártyához tartozó alszámlára téríti vissza a jegy(ek) ellenértékét. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.
  • Az Belvárosi moziban személyesen készpénzzel vagy bankkártyával vásárolt jegyek esetén, a jegy(ek) ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.

Csak a 2020. 09. 25 – 2020. 10. 17. éjfél között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő. A megadott határidő után nem áll módunkban a jegy(ek) értékének megtérítése. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!