FRISS HÚS – 2024. MAGYAR VERSENYFILMEK 3.

magyar film,

82 perc
Lakatos Tamás: Vakáció (19 p)
Egy anya nélküli család megpróbál elindulni nyaralni, de nem várt akadályokba ütköznek. A történet egy kocsiban játszódik, ahol a tér és az idő képlékeny.

Beleznai Márk: Felfáztam (23 p)
Zoénak holnap lesz a születésnapja, barátjával együtt szüleihez készül a balatoni nyaralóba. A másnapi ünneplés semmi különösebb meglepetést nem tartogat. Zoé sosem hozott úgynevezett rossz döntéseket, egészen máig.

Kisházy Eszter: Hajnal (16 p)
Emi beszélni akar Ádámmal, de a házibuli forgataga egyre távolabb sodorja őket egymástól. A barátaik látszólag jól érzik magukat, ám mindannyiuknak van egy története a beteljesületlen szerelemről. Hajnalban Emi minden bátorságát összegyűjtve megpróbálja elmondani Ádámnak, hogy mit érez.

Tudisco Júlia: A madár gyermekei (12 p)
Fiktív mitologikus történet két naiv istengyerekről, Teremtésről és Pusztulásról, akik egymás természetét megtapasztalva alakítják és fedezik fel a világot, hogy végül egybeolvadva visszatérjenek a semmibe.

Heim Vilmos: Apám fia (13 p)
Doma ritkán látott féltestvérét, Ádámot egy puccos kávézóba hívja. Azt állítja, hogy az apjuk újra össze akar jönni Ádám anyjával, és most meg tudják lesni őket. Ádám nem hisz neki, de a szülők tényleg feltűnnek és elkezd kibontakozni egy különös család portréja.
Vetítési időpontok
2024.06.01.
18:00
Csőke József terem
szinkronizált magyar